Ympäristöystävälliset väliaikaiset toimistotilat Sandvikiin

”ERINOMAINEN TOIMISTO, JOKA SOPII JUURI TARPEISIIMME” Stefan Sohlström, sopimuskoordinaattori, Sandvik FM Lokalplanering

Toimeksianto

Voidakseen tarjota työntekijöilleen laadukkaat väliaikaiset toimistotilat Sandvik AB pyysi Ramirentia toimittamaan tilat 60 ihmiselle. Vaatimuksena oli, että toimiston oli oltava nykyaikainen, jonka tekniset standardit olisivat viimeisintä huutoa ja joka tarjoaisi viihtyisän työskentely-ympäristön.

Tavoitteena oli energiatehokas väliaikaistilaratkaisu, jossa hyödynnettäisiin uusinta lämmönsäätely-, viilennys- ja ilmastointiteknologiaa. Tärkeää oli myös, että valittu ratkaisu noudattaisi Sandvikin korkeita turvallisuusstandardeja.

Haaste

Väliaikaistilaratkaisuprojektit toteutetaan usein kiireessä, ja niin tehtiin myös Sandvikissa. Väliaikaistilaratkaisun asennus tehtiin juuri ennen loman alkamista.

Ratkaisu

Ramirent suunnitteli ja asensi 54 väliaikaista toimistomoduulia. Moduulit ovat nykyaikaisia, ja niissä on käytetty uusinta teknologiaa mm. lämmönsäätelyssä, viilennyksessä ja ilmastoinnissa. Väliaikaiset moduulit ovat tilavia ja niissä on useita lasiseiniä, joiden ansiosta toimistot ovat valoisampia ja viihtyisämpiä.

Menestystekijät

Ramirent voitti tarjouskilpailun etenkin siksi, että sen asiakasviestintä oli erinomaista: se kuunteli asiakkaan tarpeita ja toiveita ja tarjosi ratkaisun, jossa ne otettiin täydellisesti huomioon. Ramirent lupasi toteuttaa asiakkaan toiveet, missä se myös onnistui.

”Ramirentille hyvä asiakasviestintä on kaiken a ja o. On tärkeää selvittää asiakkaan erityistarpeet ja -toiveet. Olemme iloisia asiakkaan myönteisestä palautteesta ja toivomme saavamme jatkaa yhteistyötä Sandvikin kanssa”, sanoo Ramirentin liiketoiminnan kehittämispäällikkö Magnus Kjellin.

Asiakkaan hyödyt

Sandvik saavutti havittelemansa hyödyt:

Moduuliratkaisu on joustava ja sitä voidaan mukauttaa asiakkaan erityistarpeisiin sopivaksi.

  1. Väliaikaistilaratkaisu on sekä turvallinen että kätevä käyttää.
  2. Ramirentin ratkaisun käyttäminen on energiatehokasta ja asentaminen kustannustehokasta.
  3. Ramirentin ratkaisu noudattaa kaikkia standardeja ja lakisääteisiä vaatimuksia.
  4. Ramirentin ratkaisu toimitettiin sovitusti tiukasta aikataulusta huolimatta.

”Väliaikaiset toimistotilat voivat sekä toimia hyvin että olla viihtyisiä”, toteaa Sandvik FM Lokalplaneringin sopimuskoordinaattori Stefan Sohlström.