Opetusympäristöt

Muuttuvat olosuhteet vaativat usein nopeita ja joustavia ratkaisuja. Kun kouluun tarvitaan lisää luokkatilaa tai kun kiinteistöjä korjataan tai siirretään, siirrettävät koulumoduulimme ovat täydellinen ratkaisu.

Malliesimerkki joustavuudesta

Tiedämme, että koulu on tilana erityinen, koska sen tiloja määrittävät erilaiset tarpeet. Sen vuoksi olemmekin suunnitelleet moduuleja, joita voit muokata omiin tarpeisiisi sopiviksi. Tarvittiinpa koulussasi lisätilaa yleistä opetusta, liikuntaa tai musiikkia varten, kerhotila, huone henkilökunnalle tai yhteistiloja, moduuleistamme löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Moduulien tilat ovat tietysti esteettömiä: niihin pääsee pyörätuolilla, niissä on inva-WC ja rampit eteisaulassa.

Laadukkaat opetustilat

Kun koulu on siirtymävaiheessa, hyvä työskentely-ympäristö on ensiarvoisen tärkeä sekä oppilaille että henkilökunnalle. Sen vuoksi suunnittelemamme luokat ovat nykyaikaisia ja valoisia ja niiden äänieristys on hyvä. Asiakkaidemme mielestä moduulit ovat jopa pysyviä tiloja parempi ratkaisu. Tarjoamme myös useita mahdollisuuksia, joiden avulla toiminnan muuttuvat tarpeet voidaan ottaa huomioon. Tällaisia ovat esim.

  • pienemmät huoneet ryhmätöitä tai läksyjä varten
  • keskeisellä paikalla sijaitsevat helposti saavutettavat ja yksityisyyden takaavat henkilöstöhuoneet
  • hyvin suunnitellut sisäänkäyntitilat, joissa on tilaa ulkovaatteille ja -kengille.

Koska jokaisella koululla on omat erityisolosuhteensa, haluamme tarjota paljon erilaisia valintamahdollisuuksia, jotta jokainen saa parhaan ratkaisun omiin tarpeisiinsa.

Moduulimme

Korkealaatuiset tilat

Laadukkaat moduulimme ovat erittäin joustavia, ja niillä voi luoda ympäristön, joka parhaiten sopii kutakin liiketoimintaa varten. Pystysuunnassa koottaessa niistä saadaan jopa kaksikerroksiset.

Sisäkaton korkeus on 270 cm, joten moduulit ovat tilavat ja viihtyisät. Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla on vakiona mukana, ja sitä voidaan täydentää mukavalla jäähdytysvaihtoehdolla. Moduuleissa voidaan käyttää myös keskuslämmitystä. Osaava henkilökuntamme koordinoi tele- ja tietoliikenneyhteyksien ja hälytinten asennuksen.

Tekniset tiedot

Pinta-ala:28,6 m2
Sisäpinta-ala:26,6 m2
Pituus:9600 mm
Leveys:2980 mm
Leveys ml. ulkoseinä:3250 mm
Korkeus:3400 mm
Sisäkaton korkeus:2700 mm
Paino:3500-7000 kg

Maxi-moduuli

Joustavat Maxi-moduulimme ovat vakiona yhtä korkeita kuin uudet pysyvät rakennukset. Moduulit on ensisijaisesti tarkoitettu toimistoiksi, mutta ne ovat erittäin joustavia, joten niitä voi muokata toimintojen mukaan.

Tiedämme, että työympäristö on erittäin tärkeä osa työtyytyväisyyttä. Siksi ratkaisumme ovat laadukkaita ja niihin sisällytetyt yksityiskohdat tarkkaan harkittuja. Sisäkaton korkeus on 270 cm, joten moduulit ovat tilavat ja viihtyisät. Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla on vakiona mukana, ja sitä voidaan täydentää mukavalla jäähdytysvaihtoehdolla. Lisäpalveluna osaava henkilökuntamme koordinoi tele- ja tietoliikenneyhteyksien ja hälytinten asennuksen.

Tekniset tiedot

Pinta-ala:28,8 m2
Sisäpinta-ala:27,3 m2
Pituus:9600 mm
Leveys:2970 mm
Leveys ml. ulkoseinä:3150 mm
Korkeus:3343 mm
Sisäkaton korkeus:2700 mm
Paino:3000-7000 kg